brc81 Corredoria d'Assegurances

Assegurem tot allò que t'importa

A l'actualitat es pot assegurar qualsevol cosa, les cames d'un futbolista, les mans d'un cirurgià...

A brc81 Correduria d'Assegurances, ens centrem en assegurar persones, les seves families, les seves coses, el seu negoci i, fins i tot, el seu patrimoni en cas de perjudicar un tercer. Però no et preocupis, si depens de les teves mans o cames, també ens ocuparem d'assegurar-les.

Salut

Busques una assegurança de salut privada que satisfaci les teves necessitats? T'assessorem perquè tinguis l'assegurança que desitja.

Más...

Llar


La teva casa és el la inversió més important de la teva vida. Per això assegurar-la adequadament és imprescindible. Assessora't bé per contractar els capitals correctes a assegurar i les cobertures que necessites.

Más...

Automòbil

Busquem entre les millors companyies asseguradores, l'assegurança per al teu vehicle que t'ofereixi les millors cobertures al millor preu.

Más...

Vida


Perquè els teus són el més important de la teva vida, assegura el seu benestar. La vida és imprevisible, assegurant el seu futur garanteixes el seu benestar.

Más...

Decessos


En cas de defunció, permet que la teva família no hagi de preocupar-se pels tràmits del teu sepeli. Ajuda'ls en aquests moments tan difícils.

Más...

Altres


T'oferim una varietat de productes asseguradors que t'ajudaran a aconseguir la tranquil·litat i seguretat que busques.

Más...

cuadromedico.online

cuadromedico.online

Consulta aquí el quadre mèdic de les principals companyies d'assegurances de salut.

Notícies

Notícies

Contractar la teva assegurança a través d'una Corredoria et garanteix assesoria professional i evita que corris riscos innecessaris.

Comparador

Comparador

Si vols conèixer les millors opcions d'assegurances de salut, entra i compara.