Altres assegurances

En altres apartats t'ensenyem les principals assegurances, però cada persona té diferents necessitats. Per això, sempre trobarem una forma d'assegurar-ho.

Volem cuidar de tú, de la teva familia, els teus béns i la teva empresa o negoci si el tens. El nostre objectiu és buscar productes asseguradors que t'ofereixin una adecuada protecció i, per tant, la tranquil·litat que estàs buscant.

Situacions en les que ens pots necessitar:

  • Tens una mascota. Nosaltres hem assegurat l'asistència veterinària a Muffy, una bulldog francès molt simpàtica.
  • Vas de viatge a l'estranger i vols assegurar possibles incidències, assistència sanitària d'urgència, incidències amb el teu equipatge, anticipar la teva tornada per hospital·lització d'un familiar, repatriació en cas de defunció. La teva assegurança de salut disposa d'una petita assegurança d'aquests tipus, però segons on viatgis és aconsellable contractar una de major quantia.
  • Si surts de caça o pesca, recorda la necessitat de contractar una assegurança de responsabilitat civil per a aquesta activitat.
  • Si ets de pescar des d'una embarcació, ja tens un altre element a assegurar.
  • Et compres o et regalan un dron, encara que no és obligatori per a activitats recreatives, és aconsellable que t'asseguris per si causes algún mal a algú o alguna cosa.
  • Per cert, els accidents també et poden passar a tú, no només els pateixen els altres. Quan això passa, t'adones de com canvia la teva vida durant la convalescència.
  • Vas a la reunió de veïns i els hi vols presentar un estalvi per a tots/es. Truca'ns i buscarem  l'assegurança de comunitat que millor s'adapti a tú i els teus veïns.
  • Vols protegir-te de possibles demandes, necessites que defensin els teus interessos i ets tú qui vol reclamar. Contracta una protecció familiar i un grup d'advocats et guiaran i defensaran els teus interessos segons les necessitats.
Convenis per a treballadors

Convenis per a treballadors

Compleix amb els teus treballadors. Protegeix-dels accidents que puguin patir durant l'exercici de la seva tasca.

Decessos

Decessos

En moments tan difícils, les assegurances de decessos t'ofereixen el servei i el suport emocional que necessites.

Notícies

Notícies

Contractar la teva assegurança a través d'una Corredoria et garanteix assesoria professional i evita que corris riscos innecessaris.