Assegurances d'Oficina

Independentment de l'activitat que exerceixes a la teva oficina, si es de propietat o de lloger, si es gran o petita, l'assegurança d'oficines t'ofereix una cobertura integral per fer front a qualsevol risc que pugui afectar tant l'estructura física, com el seu contingut, als treballadors o bé als clients.

A més de l'assegurança bàsica que ofereix cobertures tradicionals, t'oferim la possibilitat d'afegir cobertures addicionals, depenent de l'activitat que realitzis.

Et recomanem que, abans de contractar la teva assegurança, et deixis assessorar per experts. No oblidis que la teva oficina és la imatge de la teva empresa i és el lloc on exerceixes la teva activitat. Per aquest motiu, no pots permetre que un accident impedeixi el seu ús parcial o totalment.

És important, d'una banda, dedicar el temps necessari a trobar l'assegurança adecuada per evitar sorpreses el dia que s'hagi d'utilitzar. I per l'altre, fer-ho de la mà de professionals, ja que és la forma de garantir un assessorament imparcial i una gestió fàcil i professional.

Què t'oferim a brc81?

  • Identifiquem els riscos que poden arribar a afectar.
  • Dissenyem una sol·lució que garanteixi la sol·lució a les teves necessitats, basada  en l'el·lecció adecuada de les garanties de les assegurances que comercialitzem.
  • Capitals adecuats a les teves necessitats, ni més ni menys.
  • Accès a les principals companyies asseguradores del mercat per oferir-te les millors cobertures.
Salut col·lectius

Salut col·lectius

L'assegurança de salut per a col·lectius, permet tenir cura del bé més preuat de la teva empresa: teus empleats.

RC Professional

RC Professional

Som humans i com a tals, cometem errors. Protegeix-te davant de reclamacions o demandes. I que els teus errors no t'arruïnin.