Serveis brc81

 

  • Defensem els teus interessos

Com som els únics mediadors professionals independents del sector de les assegurances, els interessos que defensem són els teus. Sempre. En la contractació i sobretot quan tinguis un sinistre. El nostre client ets tu, treballem per i per a tu, no per a les companyies.

  • Tens un tractament personal

Et donem un tracte personal i personalitzat. Ens preocupem per conèixer les teves necessitats, analitzem diferents ofertes i t'oferim la que sigui millor per a tu, per a no duplicar cobertures ni deixar riscos importants sense cobrir.

  • Vigilem les garanties

La nostra anàlisi permanent i rigorosa del mercat, ens permet estar al corrent de les garanties i cobertures que millor s'adapten a les teves necessitats. Revisem tots els requisits, les exclusions i les limitacions, per a evitar incidències en cas de sinistre.

  • A teu costat al moment dels sinistre

En cas de sinistre, moment clau del contracte d'assegurança, defensarem els teus interessos davant la companyia, perquè es tramiti amb èxit i rapidesa.

  • Servei integral

Estem al teu costat en tot moment i en tots els tràmits necessaris: A la contractació, la renovació, gestions periòdiques, tramitació de sinistres, formulació de reclamacions a qui correspongui, fins al cobrament de les teves indemnitzacions.

  • Estem molt qualificats

Per a exercir la nostra activitat hem obtingut la titulació obligatòria per als corredors, del Ministeri d'Economia i Hisenda, prèvia una intensa formació en matèries financeres i d'assegurances. A més, ampliem en formació contínua i així sempre estem al dia de tot el necessari per a oferir-te el millor assessorament i servei.

  • Estem molt aprop teu

Som pròxims i accessibles. Pots localitzar-nos i veure'ns en persona en les nostres oficines, trucar-nos per telèfon, enviar-nos un correu ordinari o electrònic i/o ens desplacem a veure't.

  • No et costem diners

Som pròxims i accessibles. Pots localitzar-nos i veure'ns en persona en les nostres oficines, trucar-nos per telèfon, enviar-nos un correu ordinari o electrònic i/o ens desplacem a veure't.

  • Departament d'atenció al client

Disposes d'un servei extern i imparcial d'atenció al client, per si consideres que has de presentar la teva queixa o reclamació sobre els serveis que et prestem.

  • Som profesionales de l'assegurança

Hem acreditat la nostra honorabilitat comercial i professional, així com la nostra independència davant la Direcció General d'Assegurances, perquè se'ns permeti realitzar la nostra activitat. A més les nostres activitats estan cobertes per una assegurança de Responsabilitat Civil i per avals i garanties..

Estàs Segur?

ESTAR BEN PROTEGIT

Analitzem de forma personalitzada i gratuïta les teves necessitats de cobertura, evitant duplicitats o mancances de protecció.

Per què una Corredoria

ESTALVIA TEMPS I DINERS

Contractar les teves assegurances a través d'una Corredoria no suposa cap despesa addicional, ni en el servei, ni en les tarifes de les assegurances.

Diccionari d'Assegurances

APR?N ALGUNA COSA NOVA

A través dels nostres diccionaris podràs conèixer el significat dels termes que s'utilitzen en el món de les assegurances.

Telèfons de Assistència

TENS UN PROBLEMA?

Et proporcionem els principals Telèfons d'Assistència de les companyies asseguradores, perquè et comuniquis en cas d'una incidència, sinistre o qualsevol tipus de consulta.

Quadres Mèdics

TROBA EL TEU METGE

Consulta aquí el quadre mèdic de la teva companyia.

Sinistres

GESTI? DE SINISTRES

T'ajudem a tramitar sense cap cost, els teus sinistres amb la companyia asseguradora.

Altres Serveis

M?S SERVEIS

Oferim un servei integral per als nostres clients.

Contacta amb nosaltres

T'AJUDEM A ESCOLIR LA TEVA ASSEGURAN?A

A brc81 t'informem per a què encertis amb les assegurances que contractis.