Assegurança de Vida

Si et preocupa deixar les coses ben lligades, les assegurances de vida estan pensades per garantir la protecció de les persones que depenen de tu en cas de mort.

Avantatges de contractar una assegurança de vida:

 • Protegeixes el benestar econòmic dels teus.
 • Si tu faltes, la teva familia pot mantenir el seu nivell de vida al garantir la seva estabilitat econòmica.
 • Assegures l'educació dels teus fills i els seus projectes de futur.

Si no saps quin capital assegurar, o quines garanties addicionals són més convenients, consulta'ns.

Som una correduria amb 20 anys d'experiència, el que ens proporciona el coneixement del mercat necessari per assesorar-te i ajudar-te a escollir per què tinguis la protecció i seguretat que busques.

Els elements comentats abans protegeixen a altres, però, has pensat qué pasaria si pateixes un accident o malaltia que no et permeti treballar?

 • Si contractes la garantia d'invalidesa, obtens un capital en cas de patir una malaltia que no et permeti treballar. Podràs adaptar la teva casa i suplir ingressos que deixaràs de rebre.
 • Pots contractar altres garanties addicionals que et permetin, doblar o fins i tot triplicar les quantitats contractades, si mors o pateixes una invalidesa com a conseqüència d'un accident de circulació.

Protegeix la teva familia, però sobretot, protegeix-te tu!!!

 

Què és una assegurança de vida i com funciona?

Al contractar una assegurança de vida, estableixes el capital assegurat, que és la quantitat de diners que rebran els hereus o beneficiaris designats en cas de mort, o la quantitat que rebràs tú en cas de patir invalidesa.

En els sinistres coberts per les assegurances de vida s'han de tenir en compte diferents factors, com l'alteració emocional per la familia, i els problemes econòmics que poden patir si no es té contractada una assegurança que els protegeixi amb el capital adecuat.

El capital a contractar a la teva assegurança de vida depènde la teva situació personal:

 • Si tens una hipoteca, en cas de mort o invalidesa, evita que la teva familia carregui amb els deutes resultants de la quantitat pendent d'abonar a l'entitat bancària. El capital assegurat en aquest cas hauria, almenys, cobrir l'import pendent del prèstec, encara que et recomanem establir una quantitat major per a que els membres de la teva familia puguin reajustar els ingressos.
 • Depèn de l'estructura de la teva familia, és a dir, contractarás major capital si la teva familia té fills que necessitin estudis, que si ja els han cursat o no tens fills.

Per aquest motiu, és recomanable valorar adecuadament les necessitats presents i futures en cas de produir-se una mort, i més encara una possible invalidesa.

Les asseguradores ofereixen una serie de serveis addicionals que són d'interès mentre dura la pòlissa i en cas de sinistre:

 • Testament online
 • Gestió del final de vida digital
 • Assessorament telefònic en cas de defunció
 • Orientació mèdica, nutricional i psicològica
 • Ajuda a domicili

 Diferents modalitats de les assegurances de vida

És una de les assegurances de vida més comercialitzades. Té una durada limitada d'un any i es va renovant cada 12 mesos.

La quantitat del capital assegurat és variable, a major quantitat, major és la prima a pagar. Igualment, aquesta prima s'incrementa en funció de l'edat de l'assegurat.

És una assegurança contractada principalment per persones joves. La seva principal característica és que és una assegurança contractada per un límit de temps determinat i limitat. Poden ser 10, 20 anys, segons estipuli al contracte.

Les assegurances d'aquest tipus, permeten beneficiar-se d'una quantitat de diners determinada, o d'una renta estipulada en el moment de la contractació, per cobrir económicament les conseqüencies d'una malaltia greu.

Aquesta assegurança cobreix a l'assegurat que es trobi en situació de dependència, garantint una indemnització en forma de renta, capital o prestació d'un servei.

En les assegurances d'amortització de prèstecs hipotecaris o de qualsevol tipus, l'asseguradora assumeix el pagament de les quantitats que han quedat pendents en el moment de defunció de l'assegurat.

 

Estàs segur?

Estàs segur?

Per saber si estàs prou segur, contacta amb nosaltres i t'ajudem a saber-ho.

Assegurança Auto

Assegurança Auto

L'assegurança d'auto és obligatori. No obstant això, pots optar per contractar garanties addicionals que t'ajudaran a estar ben protegit.

Serveis

Serveis

Busquem partners per oferir-te més serveis amb condicions més avantatjoses. Consulta aquí els serveis que tenim per a tu.