Assegurances de Responsabilitat Civil Professional

Què és una assegurança de Responsabilitat Civil Professional

Les Assegurances de Responsabilitat Civil Professional serveixen per cobrir els danys els danys econòmics derivats d'errors, omissions o negligències que es produeixen derivats d'una activitat professional.

Cometre un error o de passar per alt un detall ens pot passar a tot i això pot implicar demandes i reclamacions per part de tercers.

Qui necessita una Responsabilitat Civil Professional

Qualsevol professional liberal o persona jurídica que ofereix serveis professionals de tot tipus. Saps que hi ha més de 150 activitats professionals diferents que són susceptibles de contractar aquest tipus d'assegurança?

Dins de les activitats realitzades per un professional, també es tenen en compte les desenvolupades pels comercials, per exemple, que presten un servei d'assessorament als seus clients, i estan exposats a riscos derivats dels errors professionals que puguin cometre i que no quedarien coberts per l'assegurança de Responsabilitat Civil General. 

No només s'asseguren advocats, metges, arquitectes... Els serveis vinculats a les tecnologies, assessories, serveis de màrqueting, mitjans de comunicació, serveis de traducció teràpies alternatives...

El coneixement sobre aquest tipues d'assegurances és fonamental per estar ben assegurat. En brc81, podem ajudar-te a buscar una assegurança que t'ofereixi una adequada cobertura. Consulta'ns.

Exemples de cobertura a través de la Responsabilitat Civil Professional

Un informàtic s'equivoca al passar les dades d'un servidor d'un client i li provoca un perjudici.

Un topògraf trasllada de forma incorrecta els seus mesuraments i l'obra final de destinació sofreix les conseqüències. La constructora demanda al nostre assegurat.

L'assessor fiscal que s'equivoca en entrar una dada en la comptabilitat i li comporta una sanció al client.

 

 

Estàs segur?

Estàs segur?

Per saber si estàs prou segur, contacta amb nosaltres i t'ajudem a saber-ho.

Assegurança d'Oficina

Assegurança d'Oficina

La teva oficina és la imatge de la teva empresa. Protegiu-davant de qualsevol risc que pugui afectar l'estructura, als treballadors o als clients.

Serveis

Serveis

Busquem partners per oferir-te més serveis amb condicions més avantatjoses. Consulta aquí els serveis que tenim per a tu.