Nosaltres

Independència i Professionalitat

Les qualitats que millor ens defineixen

Què vol dir que som independents? Doncs que no estem vinculats a cap grup financer o assegurador, la qual cosa ens permet triar entre una àmplia gamma d'oferta de companyies i productes, la solució que millor s'adapta a les teves necessitats.

Prioritzem sempre les teves necessitats al moment de contractar una determinada assegurança, mitjançant un servei integral que comprèn un assessorament continu, anàlisi de riscos, gestió de pòlisses i de sinistres.

Intentem demostrar la nostra professionalitat a tot moment: 

  • La nostra formació com a corredors d'assegurances, ens converteix en coneixedors del sector assegurador ja que estem al dia quant als últims models asseguradors, podem filtrar i triar entre centenars d'ofertes, la millor. 
  • T'oferim una resposta àgil, amb un tracte personal i una vocació de servei per aconseguir que obtinguis sempre les solucions asseguradores que protegeixin els teus interessos. 
  • Servei integral i personalitzat: El mercat actual fa que sigui molt difícil triar per un mateix el producte que més convé, analitzar la lletra petita, cobertures, exclusions, etc. En brc81 ens adaptem a les necessitats concretes de cada usuari. Gestionem tots els tràmits necessaris, des de la contractació i formalització de la teva pòlissa d'assegurança, fins a la seva renovació, tramitació de sinistres, etc.
  • En brc81 assessorem: som independents, no depenem d'asseguradores ni treballem per a elles, ho fem per als nostres clients. Per aquesta raó des del primer moment, ens encarreguem d'obtenir tota la informació necessària per oferir-te el millor producte, el que s'ajusti a les teves necessitats.
  • La qualitat és el nostre compromís: esforç, rigor, professionalitat i formació constant conformen els nostres valors, perquè obtinguis la millor resposta a les teves necessitats. La teva confiança i tranquil·litat són nostra millor recompensa.
  • Ens agrada el que fem: no podríem complir 20 anys sense dedicació i passió pel que fem, per això estem en contínua evolució, buscant nous i millors productes i companyies per millorar el nostre servei.

La nostra vocació és assessorar. Els nostres clients són el primer. Per això ens preocupem per conèixer-los i saber quins són les seves necessitats i com satisfer-les.

20 anys d'experiència ens donen el coneixement necessari per assessorar-te en tot el que necessites.

Altres assegurances

Altres assegurances

Consulta aquí la gamma de productes que et garanteixen una adequada protecció.

Serveis

Serveis

Busquem partners per oferir-te més serveis amb condicions més avantatjoses. Consulta aquí els serveis que tenim per a tu.

Notícies

Notícies

Contractar la teva assegurança a través d'una Corredoria et garanteix assesoria professional i evita que corris riscos innecessaris.