Realment et trobes segur?

Has fet recompte de les assegurances que tens?

Assegurança d'automòbil, moto, llar, salut, vida, decessos, responsabilitat civil per la teva mascota, els vinculats a les targetes de crèdit o prèstecs personals... T'has llegit algun condicionat? Has revisat si estàs pagant dos cops la mateixa cobertura? O pitjor encara, si tot i estar protegit, estàs desprotegit en algun altre aspecte?

Quins problemes porta la duplicitat d'assegurances?

La duplicitat d'assegurances no representa cap problema, més aviat és una despesa innecessària, ja que davant un sinistre no es dupliquen les indemnitzacions. Només es rep la d'una assegurança.

Al contractar les teves assegurances a travès d'una correduria t'estalvies aquests problemes, ja que abans de fer la contractació, et realitzen un estudi a mida de les teves necessitats.

Pren-te un moment per llegir totes les condicions de la teva assegurança, pregunta els dubtes i assessora't per professionals.

Estàs segur d'estar ben protegit?

La duplicitat és una despesa innecessària, però al cap i a la fi estàs protegit. Però, què passa si les assegurances que has contractat no arriben a cobrir les teves necessitats? Això sí que et pot suposar un problema, ja que davant un sinistre greu pots quedar molt perjudicat econòmicament. No te la juguis, assessora't bé, no tens perquè córrer riscos innecessaris.

Assegurança de Comerç

Assegurança de Comerç

Tot el que necessites per protegir el teu negoci. Perquè mai saps el que et pot passar.

Altres assegurances

Altres assegurances

Consulta aquí la gamma de productes que et garanteixen una adequada protecció.